Zapraszamy do realizowania zamówień cateringu:
Dania gotowe
Dania gotowe z EPI powstają w oparciu o najlepsze przepisy kuchni polskiej, europejskiej i światowej. Dobieramy je tak, by trafiać w różnorodne kulinarne smaki wrocławian.
Doskonałe na spotkanie z przyjaciółmi będzie na przykład pełna letnich smaków sałatka grecka, orientalne surimi czy tropikalna salsa. Na mały i wielki głód świetnie sprawdzą się bitki wołowe, kotlety mielone i devolay’e przygotowywane przez naszych kucharzy w rzemieślniczy sposób i z dobrej jakości mięsa. Najmłodsi klienci EPI przepadają za naszymi naleśnikami i pierogami (mamy ich ok. 20 rodzajów). Wprowadzamy też wiele nowości, trafiających w smaki wegetarian i wegan, osób z nietolerancjami i na dietach bezglutenowych, keto, czy też warzywnych.
Cały czas zachwycają nas kulinarne nowości. Wprowadzamy je, bacznie obserwując, czy Wam także przypadną do gustu. Ostatnio wszyscy polubiliśmy takie nowości jak: rozpływające się w ustach pierogi z wątróbką i jabłkiem oraz naleśniki z makiem wypełnione smakowitym, mlecznym farszem z dodatkiem prażonych orzechów włoskich. Pycha!